Čo nás čaká v novej edícii Pokémon TCG: Scarlet & Violet?

 
Ďalšia generácia základnej sady TCG, Scarlet & Violet má vyjsť 31. marca 2023 a bude obsahovať nových Pokémonov, nový dizajn kariet a oveľa viac! Ako už bolo odhalené v najnovších Japonských setoch, nová edícia znovu predstaví EX mechaniku! Sme neuveriteľne nadšení z vydania a začiatku novej éry! Pozrite sa na niektoré z epických vecí, ktoré môžeme očakávať od setu nižšie!

Noví Pokémoni

Tak ako sa aj očakávalo, veľa nových Pokémonov z regiónu Paldea bude debutovať v základnej sade! Táto sada zahŕňa obľúbeného počiatočného Pokémona od Scarlet & Violet, ako aj obľúbeného Klawfa a nových herných maskotov Koraidona a Miraidona!
 

Pokémon EX

Vracajúci sa EX Pokémoni budú mať silné ťahy a schopnosti. Hráči dostanú 2 výherné karty namiesto len 1, aby sa kompenzovala ich väčšia sila! Sada bude obsahovať 12 dvojitých vzácnych ex Pokémonov, vrátene dvoch Tera EX Pokémonov Arcanina a Gyaradosoma, ako aj 12 ultra vzácnych Pokémonov!
 
<div><span>Pokémon EX </span></div> <div><span>Vracajúci sa EX Pokémoni  budú mať silné ťahy a schopnosti . Hráči dostanú 2 výherné karty namiesto len 1, aby sa kompenzovala ich väčšia sila! Sada bude obsahovať 12 dvojitých vzácnych ex Pokémonov, vrátene dvoch Tera EX Pokémonov Arcanina a Gyaradosoma, ako aj 12 ultra vzácnych Pokémonov!</span></div>
 
Nový kartový dizajn
 
Okrem novej EX mechaniky odhalenej počas majstrovstiev sveta v roku 2022, spoločnosť The Pokémon Company oznámila niekoľko zmien v dizajne kariet. 
 
Strieborné okraje kariet
 
Po celé desaťročia mali karty Pokémon TCG v Európe žltý okraj, aby sa odlíšili od japonského ekvivalentu oveľa rýchlejšie. S vydaním Scarlet & Violet v marci budú mať karty rovnaký strieborný okraj ako japonské karty majú už roky, čo fanúšikovia považujú za lepšie vyzerajúcu možnosť.
 
 
Energetické karty
  
Doteraz nemali základné energetické karty nič, čo by ich viditeľne odlišovalo od iných špeciálnych energetických kariet ako Fusion Strike a Double Turbo energy. Teraz TPCi pridalo štítok podtypu do hornej časti karty a symbol energie do pravého dolného rohu karty, aby pomohol hráčom rýchlo ju identifikovať v rukách.
Energetické karty budú teraz označené podtypom a množstvom energie, ktorú dodáva.
Okrem toho budú symboly rozšírenia, ktoré používali na všetkých kartách, nahradené kódmi rozšírenia v ľavej dolnej časti každej karty.
 
Namiesto loga v pravom dolnom rohu budú karty teraz označené podľa sady.
Hráčom aj zberateľom to uľahčí identifikáciu, z akej sady karta pochádza.
 
TOP karty edície Scarlet & Violet
 
V japonskej hre bolo odhalených pomerne veľa kariet a samozrejme očakávame, že budú zahrnuté do základnej sady v anglickom jazyku! Patrí medzi ne niekoľko úžasných full art kariet, ktoré pokračujú v tradícii epického umenia, ktoré sme očakávali od éry Sword & Shield. Niektoré z našich obľúbených výberov zahŕňajú Miraidon ex, Gardevoir ex, Nest Ball, Banette ex, Pachirisu a Team Star Grunt!
  
 
 
  
Predobjednávky Scarlet & Violet sú už dostupné na našom e-shope. Tak neváhajte a využite šancu mať vo svojích rukách túto novú edíciu medzi prvými.
Späť na blog

Pridať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred publikovaním schválené.